BrainRx Program 

„A probléma okának figyelmen kívül hagyása, megkerülése vagy gyógyszeres kezelése minden valószínűség szerint garantálja, hogy a probléma soha nem fog megoldódni.”
Dr. Ken Gibson
A BrainRx az Egyesült Államokból származó szabadalmazott módszer, amely már Magyarországon is elérhető.
A BrainRx egyedülálló kognitív képességfejlesztő programot az Egyesült Államokban Dr. Ken Gibson és csapata több évtizedes kutató- és fejlesztőmunka eredményeképpen állította össze. A program mára világszerte ismert és elismert, a legerősebb kognitív program a világon, melyet kutatási eredmények bizonyítanak.
A BrainRx kognitív agytréning több, mint egy segédeszköz a tanuláshoz. A tantárgyi korrepetálás a már tanult ismereteket tanítja újra, de csak a már meglévő képességekre tud támaszkodni.
A BrainRx tréning legnagyobb értéke, hogy azonosítja és helyrehozza a tanulási zavarok kiváltó okait- ezzel a probléma gyökereit szünteti meg. A tréning megerősíti a képességeket és felszámolja a gyengeségeket.
A BrainRx agytréning program rendkívül hatékonyan erősíti az általános tanulási-gondolkodási képességeket.
A változás megjelenik a könnyebb tanulásban és olvasásban attól függetlenül, hogy milyen tantárgyról vagy kihívásról van szó. A javulás gyorsan beindul.
Az agytréning segít:
Figyelemproblémák és ADHD esetén
Magasan funkcionáló autizmus esetén
Olvasási problémával és diszlexiával küzdőknek
Tanulási nehézségekkel küzdő diákoknak
Egyéni teljesítményfokozás céljából (egyetemista hallgatóknak, azoknak, akik versenyelőnyt szeretnének szerezni, dolgozó felnőtteknek, nyugdíjasoknak)
Traumás agysérülésből való felépülés során
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram