BrainRx agytréning 

A tréning során a BrainRx-trénerrel végzett interaktív,egyéni terápiás órák és a számítógépen, digitális programok segítségével történő órák váltakoznak egymással. A megfelelő hatásfok és eredményesség elérése érdekében a BrainRx az előírt protokollok szerint rendkívül intenzív. Vagyis az agy heti minimum 4,5 órás aktív edzését és tréningezését igényli.

A program látványos fejlődést eredményez rövid időn belül a koncentrációs képességek, a munkamemória, a vizuális illetve auditív feldolgozás, a feldolgozási sebesség, a logikai-gondolkodási képességek, a hosszú távú memória és áttételesen az olvasási-matematikai képességek területén.
Átlagosan fele annyi idő alatt kétszer akkora eredményt tudunk elérni a ma elérhető korrepetálási és olvasási programokhoz képest.

145, 125 illetve 95 órás programcsomagjainkkal akár 3,6 mentális életévvel meg tudjuk növelni a képességeket alig 3 hónap alatt!


Azt, hogy mely területen van szükség fejlesztésre, kognitív teszttel lehet megállapítani. (Gibson – teszt)

Maradandó hatás

A tréning hatása 98-99%-ban hosszú távon megmarad.

Tudományosan igazolt

Jelenleg a legerősebb kognitív program a világon, több évtizedes kutatómunka eredménye.

IQ növekedés

Akár 15-21 IQ-pont növekedés.
crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram